IP modulator DVB-T / C / MI520P Terra

Ip modulator modulira signal IP kamere u DVB-T standard koji se može spojiti u multiswitch ili direktno na TV zaslon. Slika svake kamere prikazuje se na TV prijemniku kao zaseban program.

1.301,60 kn
Količina

Opis

Značajke:

- IP protokol s maksimalnom širinom pojasa do 80 Mbit / s i pretvorba u bilo koja dva DVB-T COFDM, DVB-C / J.83B / ISDB-T multipleksa

- unos signala s IP kamera kodiranih u standardima H.264 i H.265 za RTV / SAT instalacije,

- svaka kamera na zasebnom kanalu na TV-u,

-automatsko otkrivanje IP kamera putem ONVIF protokola (kada je IP kamera spojena izravno na uređaj ili preko prekidača)

- odabir kanala i filtriranje nepotrebnih usluga u digitalnom toku,

- radi s IPTV streamerima, omogućujući distribuciju i upravljanje satelitskom, zemaljskom i DVB kabelskom televizijom putem Ethernet mreže (LAN) na bazi računala s upletenim paricama,

- upravljanje internetom,

- AGC funkcija (automatska kontrola pojačanja signala).

MI520P pretvornik je uređaj koji omogućuje pretvorbu IP signala u UDP / RTP tehnici, ostvarujući prijenose jednostrukog / višestrukog slanja (SPTS i MPTS) i RTSP / ONVIF (tok s IP kamera) u DVB-T COFDM / DVB- C / J.83B / ISDB-T standard. Uređaj MI520P prima IP signal s maksimalnom širinom pojasa od 80 Mbit / s i stvara bilo koja 2 susjedna DVB-T / DVB-C / J.83B / ISDB-T multipleksa s maksimalnom širinom pojasa karakterističnom za standardnu ​​specifikaciju. Administrator sustava odabire kanale koji ga zanimaju iz određenog IP signala, a zatim prati bilo koja dva DVB-T / DVB-C / J.83B / ISDB-T snopa (MUX). Digitalni DVB-T COFDM signal dostupan na izlazu isporučuje se na krajnje prijamnike - najčešće uz uporabu razdjelnika / slavina.

Dodatni programator nije potreban za programiranje MI520P, a konfiguracija modula provodi se s razine web preglednika putem porta RJ-45.

Detalji proizvoda

Pratite nas na Facebooku