Stakleni prekidač 1 strujni krug

Recenzija(e): 0

Prekidač za 1 strujni krug s kaljenim staklom osjetljiv na dodir.  Moguč odabir između 3 boje dodirne ploče. Kapacitativna tehnologija prekidača ovjetljivog na dodir osigurava vrhunsku osjetljivost i pouzdan rad. Staklena površina je od kaljeno stakla što garantira vrhunsku čvrstoču i pouzdanost. Boja materijala je postojana i dugotrajna.

Cijena 100,78 kn
Više
Na skladištu

Uniview/Uniarch IP set 4 kamere 2MP

Recenzija(e): 0

Top cijena, super prilika. U kompletuse dobije sve potrebno za instalaciju video nadzora. Uniview komplet 4 kamere FullHD rezolucije Kamere i snimač podržavaju POE ( napajanje preko mrežnog UTP kabela). Kit se sastoji  FullHD kamere X4  Uniarch IPC-T122-PF28 DVR 4u1 snimač Uniview NVR301-04E2-P4 HDD 1TB Besplatna tehnička podrška . Tehnička podrška se...

Cijena 1.960,00 kn
Više
Na skladištu

Referenca: WT2-101

Stakleni prekidač WiFi 1 strujni krug

Recenzija(e): 0

Podržava rad s Google Home, Amazon Alexa i IFTT Kontrola pomoču Smart Home ili Tuya aplikacije kompatibilne s Android ili IOS telefonima. Omogučava istovremen rad na više mobilnih uređaja za kontrolu rada prekidača. WiFi prekidač za 1 strujni krug s kaljenim staklom osjetljiv na dodir.  Moguč odabir između 3 boje dodirne ploče. Kapacitativna tehnologija...

Cijena 133,65 kn
Više
Na skladištu
Svi najprodavaniji
PODNO GRIJANJE

PODNO GRIJANJE

Električno podno grijanje se sastoji od nehrđajučih fleksibilnih grijačih elemenata tj vodiča i same mrežice. Zbog relativno malog promjera vodiča grijačeg elementa, mogu se ugraditi u termalnu masu ili masu za ravnanje podova. 
Električno podno grijanje najčešče koristimo kao grijanje kupaona i tuš kabina. Moguča je ugradnja ispod pločica kao grijanje prostorija ili ispod laminatnog poda. Ovisno o mjestu ugradnje moramo paziti koji tip električnog podnog grijanja koristiti.

Temperatura grijanja je niska, te kao takav je siguran grijači element, a jedna od prednosti mu je, ne oduzima slobodan prostor u prostoriji.

Oprostite na neugodnosti.

Potražite opet ono što Vas interesira

Pratite nas na Facebooku