Smart Hub + kamera EZ-C3A-WLB

EZ-C3A-WLB

Bazna stanica i kamera EZ-C3A

Podržava 4G LTE SIM karticu

Wifi pristupna točka 2,4 i 5 GHz

Podržava do 6 C3A kamera

Omogućuje 2 dodatna Wifi uređaja

Rezervna baterija / SD utor

2.492,80 kn
Količina

Opis

C3A + WLB 4G HUB

Bežična kamera C3A s baznom stanicom WLB (LAN / 4G LTE)

Kamera C3A na baterije je vaš osobni zaštitar!

Ova potpuno bežična kamera može se postaviti bilo gdje. Upotrijebite C3A samostalno ili ga uparite sa svestranom WLB baznom stanicom s integriranim 4G LTE modulom kako biste znatno produžili vijek trajanja i funkcionalnost baterije.

Bez napora, bezbrižna sigurnost uživajte u apsolutnom miru. Kamera na bateriju C3A 100% je bežična. Jednostavno ih postavite na željeni položaj i spremni ste za polazak!

Dodatna zaštita s preciznim otkrivanjem

Pasivno infracrveno (PIR) otkrivanje pokreta C3A šalje vam trenutni alarm sa snimljenim slikama i video zapisima kada se neželjeni posjetitelj približi. Čim spojite C3A i WLB, WLB vas čak upozorava preko sirene od 100 decibela ukoliko se aktivira alarm

Jednostavna interfonska funkcija Pomoću pametnog telefona možete razgovarati s posjetiteljima i čuti što se događa bilo kad i bilo gdje.

Svestrani pratitelj WLB može istovremeno povezati i upravljati s do 6 C3A uređaja. Djeluje čak i kao usmjerivač, nudeći WLAN veze s 2,4 i 5 GHz na dva terminalna uređaja.

Dugotrajna baterija omogućuje C3A da mjesecima radi samo s jednim punjenjem. U kombinaciji s WLB-om, baterija traje još duže.

Čak i ako se prekine napajanje ili mrežna veza, WLB može nastaviti raditi više od dva sata zahvaljujući ugrađenoj bateriji, dok 4G LTE modul (mikro SIM kartica se prodaje zasebno) održava pouzdane bežične veze s C3A.

Detalji proizvoda
EZ-C3A-WLB

Pratite nas na Facebooku