Ezviz IP WiFi baterijska kamera EZ-C3A

EZ-C3A

Ezviz IP wifi baterijska kamera

Fizički PIR detektor pokreta

1080p / H.264 + / leća 2,2 mm

IR domet 7,5 m

Usmjereni audio 

Podržava SD karticu

Ezviz App i veza P2P

1.033,60 kn
Količina

Opis

Ezviz IP kamera potpuno bežična i autonomna. Instalacija bez žice zahvaljujući WiFi povezivanju i punjivoj bateriji. Pravi PIR detektor za pokrete .. Širok kut gledanja od 125º u Full HD rezoluciji 1080p i noćni rad pomoću IR-a .. Dvosmjerni zvuk. Mogućnost pohrane zapisa u ugrađenu MicroSD karticu ili / i u uslugu oblaka Ezviz .. Pogodno za vanjsku montažu.

Najbolja IP kamera za krajnje korisnike, bez kabela i instalacije, samo plug & play .. Ne treba ožičenje jer radi s dugotrajnom litij-ionskom baterijom koja se može puniti (može trajati i do 3 mjeseca). Baterija je uklonjiva i zamjenjiva. IP komunikacija vrši se putem WiFi veze na vlastitu mrežu korisnika (podržava 2,4 GHz), tako da omogućuje i odbacivanje mrežnog kabela.


Pravi PIR detektor integriran u prednju stranu kamere otkriva ljude i životinje, uklanjajući lažne alarme koje generira okoliš, poput insekata, biljaka ili promjena u osvjetljenju. PIR senzor upravlja aktivnošću i video prijenosom kamere, koji miruju dok se ne otkrije pokret ili kada se zatraži pristup iz mobilne aplikacije .. To čini kameru potpuno autonomnom ..
Profesionalne sigurnosne kamere obično kontinuirano snimaju sliku pa im je potreban rekorder na tvrdi disk za pohranu velike količine podataka. Kamera . Koristi vrlo učinkovit pametni H.264 kodek koji smanjuje količinu generiranih podataka do 50% u usporedbi s uobičajenim H.264. EZVIZ podržava MicroSD karticu do 128 GB na koju možete pohraniti zapise .. Nadalje, Ezviz nudi uslugu pohrane u oblaku za snimljene događaje (EZVIZ CloudPlay). U vašu kupnju uključeno je besplatno probno razdoblje za ovu uslugu ..


Kameri možete pristupiti s bilo kojeg mjesta, ona je potpuno Plug & Play pomoću mobilne aplikacije Ezviz, dostupne za iOS i Android. Intuitivna i jednostavna, ova aplikacija omogućuje bilo kojem korisniku da doda kameru putem Wi-Fi-ja u nekoliko sekundi. Nakon što se kamera uključi, aplikacija je otkriva i traži od korisnika lozinku za svoju Wi-Fi mrežu kako bi bila spremna za trenutnu upotrebu. Uključuje P2P uslugu za povezivanje izvan WiFi mreže bez potrebe za otvaranjem priključaka ili pribjegavanjem DDNS uslugama. Kamera se može integrirati s kućnom automatizacijom ili sustavima pametne kuće kao što su Google, Alexa ili aplikacija za automatizaciju IFTTT

Detalji proizvoda
EZ-C3A

Pratite nas na Facebooku